Redactie: Embrosio aangehouden voor moord op Terensa Inge

De 26-jarige Embrosio T. is op dinsdag 24 januari kort nadat hij zijn ex-vriendin om het leven heeft gebracht aangehouden door de politie van Flora.

Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren het ressort Flora de melding van een steekpartij op een adres in het ressort. Ter plaatse troffen zij het ontzielde lichaam van de 23-jarige Terensa Inge aan.
Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Embrosio die de ex-vriend van het latere slachtoffer is, haar vanaf het Centrum van Paramaribo had achtervolgd tot haar naar woning. Hij sprak Terensa aan en er onstond een woordenwisseling tussen de twee waarbij de ex-vriend een scherpvoorwerp te voorschijn haalde en Terensa meermalen daarmee verwondde.

Foto: Actionnieuws

Het slachtoffer zeeg voor haar woning neer. De verdachte maakte zich daarna uit de voeten. Het gelukte de wetsdienaren om Embrosio enkele uren daarna aan te houden op een adres waar hij zich schuil hield.
Terensa liet het leven ter plaatse. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie is het ontzielde lichaam ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Het slachtoffer laat twee minderjarige kinderen achter.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.