Redactie: Over de moord op 23-jarige Terensa Inge

De 26 jarige verdachte (E.T.) is dinsdagmiddag tegen zes uur ‘s middags aangehouden te Sophiaslust. Dit wordt bevestigd door de politie. Volgens de berichtgeving stak E.T. de 23-jarige Terensa Inge dinsdagmiddag om kwart over drie herhaaldelijk in haar halsstreek met een scherp voorwerp.

Dit gebeurde voor haar woning aan de Fajadjanstraat. Toen de ambulance ter plaatse arriveerde bleek dat het slachtoffer geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast, waarna het ontzielde lichaam werd afgevoerd.

Volgens ooggetuigen hadden de twee voor het fatale incident een woordenwisseling. E.T. koos na zijn daad het hazenpad in een onbekende richting. Het is de politie gelukt om E.T. te Sophia’s Lust aan te houden. De oorzaak van de moord moet vermoedelijk in de rationele sfeer gezocht worden.
Het ontzield lichaam is in belang van het onderzoek in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten van de politie onderzoekt de zaak verder.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.