Video: Muzikant Angelo King verrast Surinaamse kinderen


Video van Angelo King
Het hart van de Nederlands-Surinaamse hiphop-artiest Angelo King, gaat uit naar minderbedeelden.Tijdens een kort bezoek aan Suriname heeft de artiest vierhonderd kinderen uit de buurten Abrabroki, Pontbuiten, Ramgoelamweg, Witboiti, Nieuwweer en Awaradam met spullen overladen.

Het gaat om schoeisel, slippers, kleurboeken, kleurtjes, kleding, voetballen, kinderscooters, schooltassen, speelgoed, voetbalschoenen en opblaasbare zwembaden. Speciaal voor deze actie zette hij een tourbus in. “Ik kon of geld of spullen aan een aantal instanties doneren, maar dat is niet wat ik wilde. Het geeft je voldoening om de blije gezichten te zien van de kleintjes als ze een cadeutje krijgen”, vertelt King.

Wat de totale waarde is van de schenkingen wil de artiest niet kwijt. Het is niet de eerste keer dat King dit sociaal gebaar maakt. In het verleden doneerde hij spullen aan het Kindertehuis Saron. Zijn streven is om elk jaar rond kerst de kinderen te verwennen. “Ik wil veel meer voor de kinderen van Suriname betekenen. Zij zijn de toekomst van het land.” De artiest scoort momenteel een clubhit met’Girlfriend’, een samenwerking met Bollebof en Babel-Ish. Bekijk de polulaire video hier:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.