Redactie: Buurman voorkomt inbraak bij 90-jarige

politie Suriname

De 53-jarige Raymond L. is op maandag 23 januari na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Raymond die een bekende van de politie is, heeft in de vroege ochtend van maandag 23 januari ingebroken in een woning van een bejaarde vrouw van 90 jaar oud. Het geval deed zich voor in het ressort Uitvlugt. Een buurman die toevallig thuis aankwam, zag dat er een raam openstond bij het huis van de bejaarde. Aangezien de man weet dat de vrouw niet zo laat op blijft, nam hij een kijkje.

Hij zag een manspersoon en vroeg hem wat hij daar deed. De verdachte zette het toen op een lopen. Op het erf werd het televisie toestel van de bejaarde vrouw aangetroffen die de verdachte reeds klaar had gezet om mee te nemen.
De buurman die Raymond had herkend, zag hem bij daglicht over straat lopen. Hij bracht de man naar het politie bureau en legde zijn verklaring bij de politie af. De verdachte werd aangehouden en ingesloten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.