Redactie: Curtis aangehouden na verzending pakket

drugs verzenden doos pakket FamilieNieuws Suriname

De douane Recherche heeft op woensdag 11 januari na afstemming met de afdeling Narcotica Brigade van politie de 29-jarige Curtis A. aangehouden.

Curtis werd reeds geruime tijd door de wetsdienaren in de gaten gehouden. Hij bood bij een postbedrijf eerder twee dozen ter verzending naar het buitenland aan.
In de twee dozen werd door de douane recherche een hoeveelheid cocaïne onderschept. De drugs was verstopt tussen levensmiddelen en etenswaren.

Toen hij op 11 januari een 3e doos wilde posten werd hij door de douane recherche aangehouden. In deze doos is er geen cocaïne aangetroffen.
Hij werd ter voorgeleiding overgedragen aan de Narcoticabrigade. Curtis heeft toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit. De post verzender is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.