Before en After: Tasha is 32kg afgevallen 

Haar wake up call kwam toen haar dokter haar vertelde dat ze insuline zou moeten gaan gebruiken als ze niet haar levensstijl zou veranderen. Ze deed haar research, putte kracht uit haar geloof, ondernam actie en kreeg resultaten. Check out haar verhaal.

“Ik begon deze reis iets meer dan een jaar geleden. Ik was altijd heel verlegen en onzeker over mijn gewicht geweest. Ik wilde nooit de aandacht vestigen op mezelf, ik dacht nooit dat ik dat waard was. Mensen van wie ik hield hebben me het meeste pijn gedaan. Ik dacht altijd: “Wel, ik probeer gewoon het leven door te komen (ik dacht er niet eens aan om te genieten van het leven).”
Wat mijn manier van denken deed veranderen was een waarschuwing van mijn arts. Mijn arts vertelde me dat mijn bloedsuiker verschrikkelijk hoog was en dat ik bijna 135kg woog. Als ik mijn eetgewoonten en lichaamsbeweging niet zou veranderen, zou ik voor de rest van mijn leven insuline moeten spuiten. Hij gaf me 3 maanden de tijd om wat gewicht te verliezen en mijn eetgewoonten te veranderen. Na het horen van dat nieuws, werd ik erg depressief en trok mezelf helemaal terug. Mijn moeder was degene die merkte dat er iets aan de hand was, maar ze wist niet precies wat ik doormaakte. Ze vertelde me, “Wat het ook is, het is niet te groot voor God!” Op dat moment heb ik besloten om mijn leven weer in eigen handen te nemen. God gaf me deze tempel (mijn body) en het is mijn verantwoordelijkheid om er goed voor te zorgen! Ik begon langzaam mijn eetgewoonten te veranderen. Ik googelde: ‘Wat is clean eating”. “En vanaf dat moment ben ik gaan leren welke voeding goed voor mij is.

Langzaamaan ben ik gestopt met al het slechte voedsel dat ik aan het eten was, zoals frisdranken, gefrituurd eten, zetmeelrijke voedingsmiddelen, chips en dip, enz. Hiermee was ik al goed op weg. Mijn volgende grootste uitdaging was het wakker maken van mijn luie lichaam en gaan sporten. Ik ging weer online en googelde “beginner workouts die je kunt thuis kunt doen”. Inmiddels heb ik een levenslang lidmaatschap van de sportschool en wordt ik boos als ik de gym mis. Ik ga nu 3 dagen per week naar de sportschool en thuis train ik 4 dagen per week, 30 minuten ’s ochtends en’ s avonds.

Toen ik na 3 maanden terug naar de dokter ging, was ik mijn eerste 7kg kwijt! Geloof het of niet, maar ik was een beetje teleurgesteld, totdat mijn dokter zei dat naar de supermarkt en til zeven pakken suiker op. Hij zei: “Mrs. Scullark en dat gaat laten zien hoeveel gewicht je bent verloren. “Toen ik die pakken suiker in de supermarkt oppakte, was ik helemaal onder de indruk! Ik ben nu 32kg kwijt. Ik ben 1m62 en ging van een maat 52/54 naar maat 44/46. Ik ben helemaal gezond, mooi, sexy …. een nieuwe versie van mezelf. Het is nog steeds een strijd en een uitdaging.
Ik moet leren om te houden van de nieuwe gezonde Tasha, ik moet moeite doen om te zien wat voor prachtige persoon ik ben. Maar ik ben niet meer bang om in de spiegel te kijken. Wat ik dacht dat onmogelijk was, is toch werkelijkheid geworden!

Mijn advies aan anderen is om geloof te hebben. Daarnaast moet je bestuderen wat voor jou werkt, doe je research. Neem de tijd en overhaast het niet. Gebed, vastberadenheid en motivatie = positieve resultaten!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw felicitaties, mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Heeft u ook succes gehad met afvallen en wilt u uw verhaal met ons delen? Stuur het naar [email protected] Afvallen is zwaar, maar uw verhaal kan velen stimuleren.

Bron: http://www.blackweightlosssuccess.com/