Redactie: Broers ontkennen geweldadige mishandeling slachtoffer

kapparij Paramaribo

“Ik heb hem niet opzettelijk aangereden. Ik probeerde te remmen en raakte hem per ongeluk.” Zo reageerde Georgio I. gisteren op de verklaring van iemand die op 24 april van het vorige jaar door de verdachte en diens broer Eldrin met een bromfiets is aangereden.

Hij zou vervolgens door de broers zijn gekapt. De broers ontkennen de beschuldiging van openlijke geweldpleging en mishandeling.
Het slachtoffer vertelde de rechter dat hij al eerder bedreigd was door Eldrin I. na een voetbalwedstrijd. Die zou hem na een woordenwisseling met een houwer hebben bedreigd.

Een week later werd de man aangereden door een van de broers. Hij brak hierbij een been. De broers brachten hem daarna nog enkele slagen toe en verwond en hem met een kapmes.
Het slachtoffer verklaarde bij de politie niet te weten wie hem gekapt heeft, maar wees bij de rechter Eldrin aan als dader. De broers zijn voorlopig in vrijheid gesteld. De zaak is verdaagd tot 16 februari.
Bron: DWT

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis