Redactie: Twee tieners beroven Nederlandse stagiaire

Twee criminelen hebben donderdagmiddag een Nederlandse stagiaire overvallen aan de Plutostraat. Het slachtoffer fietste over de vermelde straat.

Op een bepaald moment stopte zij om op haar mobiel na te gaan hoe zij naar de Poseidonstraat moest fietsen. Terwijl zij bezig was via Google maps de straat te zoeken werd haar mobiele telefoon, een iphone, weggerukt door een van de twee daders die op een bromfiets langsreden.

Het slachtoffer kreeg hulp van een buurtwachter en een omstander. Beiden hebben toen een achtervolging ingezet. De verdachten werden aangehouden door de twee burgers en aan de politie overgedragen. Het gaat in deze om te verdachten, de scholier Rifano W. (17) en de 18-jarige Densil K.In het belang van het verder onderzoek blijven beide verdachten in arrest.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het grati