Redactie: Jerrel Vianen gedood door broer

De 21 jarige Jerrel Vianen is op woensdag 18 januari tijdens een ruzie met zijn broer dood gewurgd.
De politie van Geyersvlijt kreeg de via de Centrale Meldkamer de melding, dat een man dood binnen is gebracht op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Bij aankomst op de SEH troffen de wetsdienaren het ontzielde lichaam van Jerrel aan. Volgens verklaring van de familie kreeg Jerrel kort tevoren ruzie met zijn 45-jarige broer Marlon om een huissleutel. De ruzie mondde uit in een vechtpartij. Marlon nam zijn jongere broer in een wurggreep. Op een bepaald moment schreeuwde de vrouw van Jerrel haar zwager toe haar man los te laten.
Marlon liet zijn jongere broer toen los. Jerrel probeerde tot twee keren toe op te staan, maar verloor het bewustzijn. Ze poogde hem met alcolade en andere middelen weer bij het bewustzijn te brengen, zonder het gewenste resultaat. De familie bracht Jerrel toen per eigen gelegenheid naar de RGD-poli te Geyersvlijt. Deze bleek gesloten te zijn, waarna zij de SEH aandeden.


(Foto Facebook)

Een arts stelde bij aankomst vast, dat Jerrel het leven heeft gelaten. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Marlon meldde zich na het gebeuren aan op het politiebureau Geyersvlijt. Hij is aangehouden en voorgeleid. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.