Video – Erwin en Celina Chang A Hung – Bent 50 jaar getrouwd

Op 28 december 2016 herdacht het echtpaar Chan A Hung Erwin en Chang A Hung – Bent Celina hun 50 jarig huwelijksjubileum. Uit dit huwelijk zijn 2 kinderen geboren, 1 jongen en 1 meisje, 3 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.
Heer Erwin heeft enkele jaren gewerkt als veiligheidsman van de toenmalige premier Johan Adolf Pengel en trad daarna in dienst van het Korps Politie Suriname, terwijl mevrouw Celina als verpleegkundige gewerkt heeft in haar geboorte district Nickerie.

Zowel meneer als mevrouw hebben in hun jonge jaren gevoetbald, resp. voor team Swally in Nickerie en mevrouw voor team Faja Lobi in Nederland. Mevrouw Celina is een tuinliefhebber en zegt dat ze hier echt tot rust kan komen, Meneer houd van jagen en vissen.

De Vertegenwoordiger van de Districtscommissaris van Wanica, Secretaris Moesai, D overhandigde de gebruikelijke enveloppe, namens de regering.
Bron: BIC Wanica
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.