Binnengekomen: Vraag van een bezorgde ouder

school bus Suriname

Hallo Familienieuws, ik wil graag de mening van de rest horen:
Moeten de schoolbussen solidair zijn met stakende of lesgevende leerkrachten? Bepaalde schoolbussen halen de kinderen vroeg op, vanwege stakende leerkrachten, maar er zijn ook leerkrachten die normaal lessen verzorgen. Hoe moeten wij omgaan met deze situatie en wat is de oplossing hiervoor?

Want in dit geval worden de kids gedupeerd. Ze worden onthouden van vervoer vanwege een groepje die in staking is. Dit heeft gevolgen voor zowel de kinderen, de normaal lesgevende leerkrachten EN de ouders.

Alvast bedankt voor jullie reacties. Dankuwel!

Heeft u ook een vraag die u anoniem wilt stellen aan onze lezers, stuur ons dan een berichtje.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.