Vermist: 13-jarige Ikram Ammari

Het meisje is maandag niet thuisgekomen uit school. Een burgernet actie is op touw gezet, waarna een deelnemer liet weten haar fiets te hebben gezien bij een bosperceel in de omgeving van Zeist. Ook een tas die volgens de politie vermoedelijk van het meisje is, werd in het bos gevonden.

 

Wat er met Irkam zou zijn kunnen gebeurd, is nog een raadsel. Het is niet bekend of zij is weggelopen. “We maken ons grote zorgen”, aldus een politiewoordvoerster. Zij gaat er vooralsnog niet van uit dat het meisje, dat in de brugklas zit, op het station een trein heeft genomen en elders is. “Op dit moment is onduidelijk waar ze is en wordt er rekening gehouden met meerdere scenario’s.”


Het meisje is 1.60 meter lang, heeft donker lang golvend haar en donkerkleurige ogen. Ze draagt een groene jas met capuchon en een bontkraag en zwarte sneakers van Nike. Ikram loopt al haar hele leven mank en draagt daarom een aangepaste schoen.
Deelt u dit bericht onder uw vrienden op Facebook. Als u iets meer weet neemt u dan contact op met de Nederlandse politie
Bron: De telegraaf

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.