Video: Zoon Patrick Kluivert ook succesvol


‘Dan hoor je ineens je naam en dan ben je natuurlijk heel blij. Dat het zo vroeg in de wedstrijd is, is natuurlijk nog mooier’, zegt 17-jarige Justin Kluivert na zijn debuut voor Ajax 1.

De zoon van Patrick Kluivert mocht tegen PEC Zwolle na 39 minuten invallen voor Amin Younes, nadat hij geblesseerd uitviel. ‘Er ging een beetje spanning door mij heen, nadat ik het seintje kreeg van de trainer. Wel gezonde spanning.

Toen ik eenmaal op het veld stond was het weg, dan ging de knop om’, reageert Kluivert.
Kluivert kijk tevreden terug op zijn debuut: ‘Je wil natuurlijk scoren, maar dat kan niet altijd. Maar ik vond het wel een mooi debuut voor mij. Er komt nog meer van mij.’


Over het zijn van de zoon van Patrick zegt Justin: ‘Dat is aan de ene kant natuurlijk mooi, maar ook – ik wil niet zeggen vervelend – maar ik word wel altijd vergeleken met mijn vader. Ik kan er goed mee omgaan. En natuurlijk ga ik laten zien dat ik beter ben dan mijn vader. Zo in de bus ga ik hem even bellen.’

Bron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.