Video: Lichaam 39 jarige man zondagochtend gevonden


(Video waarbij het lichaam van een  39 jarige man zondagochtend geborgen door duikers van KBS)
De politie van Houttuin heeft zaterdagavond melding ontvangen van een verdrinking. Een man meer bekend als Moennoe die geen vaste en woonplaats heeft, is omstreeks 20.45 uur verdronken in een oude zandput aan de Vredenburgweg Serie A.

Uit de verklaring van de aangever blijkt dat hij kort voor het incident Moennoe een bordje eten had gegeven. Hij is na het eten een duikje gaan nemen in een oude zandput. Toen de aangever na enige tijd geen sporen van Moennoe zag, stelde hij een onderzoek in en het bleek dat Moennoe nergens te vinden was. De aangever schakelde terstond de politie in. De politie heeft de slippers van het slachtoffer aan de oever van de oude zandput aangetroffen.

Er werd een onderzoek ingesteld, echter zonder het gewenste resultaat. Ook de brandweer zette een zoekactie op touw. Het lijk dreef zondagmorgen op het water waarna de instanties het stoffelijk overschot hebben geborgen. Het lijk is in beslag genomen voor obductie.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.