Redactie: Man accepteert niet dat vriendin hem dumpt

politie Suriname

Ralf H. (46) is door de politie van Rijsdijk ingesloten. Ralf wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling, bedreiging en diefstal.

Zijn ex-vriendin deed op dinsdag 3 januari aangifte tegen hem. Zij verklaarde dat de twee een liefdesrelatie van vijf tot zes maanden hadden. In deze periode heeft Ralf haar vaker mishandeld, maar zij deed echter geen aangifte tegen hem. Toen zij in de maand december van het afgelopen jaar er achter kwam dat de man een alcoholist en een drugsgebruiker is, beëindigde ze de relatie.

De man verliet de woning in onvrede over haar besluit. Ralf begaf zich toch naar haar woning en sloeg bedreigende taal uit. Op 3 januari bracht hij haar weer een bezoek en ging de woning binnen. Dit maal ontstond er woordenwisseling. Hij mishandelde de vrouw en ging er vandoor met haar paspoort en een geldsbedrag die hij uit haar portemonnee nam.
De verdachte werd opgespoord en op woensdag 4 januari aangehouden. Ralf werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.