Redactie: 4 tieners schuldig aan openlijke geweldpleging

Vier jeugdigen, Evence C. (18) en de 16-jarigen Isiah B., Rithoe N. en Gergille zijn op vrijdag 6 januari door de politie van Uitvlugt aangehouden.

De jongens hebben zich schuldig gemaakt aan openlijke geweldpleging op een adres in het ressort. Toen de ingeschakelde politie op de plek aankwam werden partijen aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer was hij op zijn werk, toen het viertal plotseling naar hem toe stapte. Op zeer brutale toon spraken zij hem aan. Ze hielden hem voor dat hij hun mannen goed moet behandelen wanneer ze de Carwash aandoen.


(Voorbeeld foto)

Om erger te voorkomen pakte hij zijn fiets en reed weg. De jongens achtervolgden hem. Onderweg ontmoette hij een vriend en hield hem het gebeurde voor. De vriend bemoedigde hem en zij keerden terug.

De heren kwamen de vier jeugdigen tegen. Het viertal deed bedreigende uitlatingen naar de mannen toe. De jongens pakten stenen, wierpen die naar het tweetal toe, maar misten.
De vier jeugdigen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de jongens na een ernstige waarschuwing heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.