In memoriam: Altagracia Pinas

In Memoriam

Altagracia Pinas

(Didi)

12 jr geleden werd je op wrede wijze uit ons midden weggerukt,
je was ampertjes 13 jaartjes oud.
Na al die jaren kan ik het nog steeds niet verwerken, maar toch neem ik de moed vandaag om echt naar je foto te kijken, want indien je nog in leven was zou jij je 25ste jaardag vieren, wat een grote meid zou je zijn!
Maar ja, veel te vroeg werd je teruggeroepen naar huis. Ik zie nog alles voor me hoe het was gebeurd die dag.

Is echt zwaar om jou te vergeten, daarom wens ik jou een mooie jaardag daar in de hemel toe,
my dear.

Namens je zus, zusjes en broertjes
Glaya Moen, Jmc Gesha Pinas, Urbean Pinas, Yenne Cheyenne Pinas, Jair en Shelly.

Rip mijn kind, we zullen je nooit en nimmer vergeten


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.