Redactie: Zwangere vrouw veroorzaakt miskraam bij buitenvrouw

De politie van Onverdacht heeft op vrijdag 6 januari de 37-jarige Saskia B. aangehouden voor mishandeling.

Saskia heeft zich op zaterdag 26 november 2016 schuldig gemaakt aan mishandeling. Het slachtoffer deed aangifte bij de politie van Onverdacht. Volgens verklaring van de aangeefster deed Saskia het adres van haar aan. Deze kon het niet verdragen dat haar man ook een relatie heeft met het slachtoffer.

Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee vrouwen. Saskia gaf haar rivaal een duchtig pakslaag. De buitenvrouw die ook in blijde verwachting verkeerde, kreeg daags na de mishandeling een miskraam en werd voor medische behandeling opgenomen in het ziekenhuis. Na te zijn ontslagen uit de ziekeninrichting werd zij wederom opgenomen voor aanhoudende klachten. Na haar tweede ziekenhuisopname begaf zij zich met het medisch resultaat naar het politiebureau.
De verdachte werd opgespoord en op 6 januari aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Saskia ingesloten in het vrouwencellenhuis.
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.