Redactie: Gestolen baby na 18 jaar gevonden

Een meisje dat als pasgeboren baby werd gestolen uit een ziekenhuis in Florida is na 18 jaar levend teruggevonden in Jacksonville, South Carolina. Kamiyah Mobley, die in juli 1998 werd meegenomen, werd gevonden na een aantal tips die binnen waren gekomen bij het nationale centrum voor vermiste kinderen.

In verband met de ontvoering is de 51-jarige Gloria Williams gearresteerd.

Kamiyah leefde onder een andere naam en geloofde dat mevrouw Williams haar biologische moeder was.

De biologische familie is inmiddels in kennis gesteld van het nieuws.

De Sheriff van Jacksonville meldt dat DNA tests de identiteit mevrouw Mobley’s hebben bevestigd. Zij verscheen in goede gezondheid, een “normale 18-jarige vrouw”, zei hij.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.