Vermissing – 15-jarige Amina

* URGENT/SPOED op zoek naar 15 jarig meisje dat eerder vanmiddag uit het Albert Schweitzerziekenhuis is WEGGELOPEN tijdens de behandeling *
* graag delen omgeving Dordrecht *
Dordrecht – Amina van (15) wordt in Dordrecht vermist. Zij is te voet vetrokken uit het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk.

Amina is 1,65 lang en heeft een donkere huidskleur. Ze heeft een normaal postuur en draagt een lichtgrijze trui met daaronder zwarte kleding en een donkergrijze joggingbroek. Zij heeft al haar bezittingen achtergelaten in het ziekenhuis en zou mogelijk zelfs geen jas dragen!

De afgelopen uren heeft de politie haar netwerk bevraagd en een burgernet eruit gestuurd naar alle aangesloten adressen in Dordrecht. Ook zijn wij met man en macht op zoek naar haar. Met de weersverwachtingen, maar zeker ook gezien de medische situatie willen wij u oproepen om actief mee te zoeken.

Wij horen het graag via 112 als u haar treft of weet waar ze is.
Zoekt u mee? Wij hopen haar in goede gezondheid snel aan te treffen om haar de benodigde zorg z.s.m. weer te geven in het ziekenhuis.

(Op de foto draagt de vermiste een bril. Die heeft zij nu niet op.)
Registratienummer 2017013912 ^mdm

Deelt u dit bericht ook onder uw vrienden op FB


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.