Anoniem Paramaribo: Ik heb een relatie met mijn leerkracht

Ik ben Sandra uit Paramaribo, 19 jaar maar ik heb al een relatie met Soender sinds mijn 15de.

[quads id=1]

Ik denk echt wel dat het echte liefde is. Ik schrijf deze brief omdat ik wil aangeven dat de leraren niet altijd fout zijn als ze naar bed gaan met hun leerlingen.

Ik was al verliefd om hem toen ik 13 jaar was. Hij wist het niet.

[quads id=1]

Dat zegt hij maar ik vind wel dat hij me altijd die extra aandacht gaf. Toen ik 15 was begonnen we iets met elkaar hij was 24 jaar. We schelen 11 jaar in leeftijd.

Toen ik 16 was raakte ik zwanger toen is hij met mijn moeder gaan praten. Ze werd erg boos, wilde inderdaad dat de relatie zou stoppen en ze zou de politie bellen. Maar we wisten haar te overtuigen dat we echt van elkaar hielden. Ik kreeg helaas een miskraam. We hebben toen wel besloten dat ik op een andere school zou gaan want hij zou in problemen komen.

[quads id=1]

Ik ben nu 19 jaar, getrouwd en ik heb een dochtertje van 1 en ik ben nog steeds zeer gelukkig met Soender. Hij is ook een vaderfiguur voor mij

Mijn vader heeft nooit omgekeken naar mij en mijn moeder. Soender doet alles voor ons. Ik ben heel gelukkig. Hij stimuleert mij om iets te maken van mezelf. Dat wilde ik aangeven. Het hoeft niet altijd pedofilie te zijn. Sommige dames zijn gewoon vroeg rijp, ik ook.

[quads id=1]

En ik heb helemaal geen spijt. Bedankt Familienieuws dat ik dit mocht vertellen.

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.