Redactie: Moeten Surinaamse mannen meer gewaardeerd worden?

We kwamen deze prachtige blog tegen over Surinaamse mannen. Volgens het artikel zouden we ze meer mogen waarderen. Is dat zo? Lees hieronder het verhaal en vertel ons wat jullie ervan vinden.

Elke man heeft waarde soms heeft hij gewoon de juiste vrouw naast zich nodig die dat in kan zien.

[quads id=1]

Mijn persoonlijke mening is dat Surinaamse mannen iets meer gewaardeerd moeten worden. Overal hoor ik alleen maar negatieve dingen over de Surinaamse man. Dan heeft hij geen geld, dan is hij een laffe hond of gaat hij vreemd en heeft buitenvrouwen. Tussen modder heb je altijd diamanten en er zijn heel veel Surinaamse mannen die 5 uur in de ochtend wakker worden en in de felle zon hun brood verdienen om voor hun gezin te zogen. Zelfs de mannen op kantoor, monteurs, ect, ect werken hard om samen met hun de hulp van hun vrouw, die vaak ook werkt de vaste lasten te dekken.

[quads id=1]

Zelden hoor ik Surinaamse vrouwen zeggen van IK WAARDEER MIJN MAN EN ALLES WAT HIJ VOOR MIJ EN DE KINDEREN DOET. Ik hoor meer IK WIL DIT, IK WIL DAT ALS JE NIET KAN DAN BEN JE LAAG EN BROKE EN IK WIL GEEN BROKE MAN HEBBEN…like why???

In plaats dat dit soort vrouwen hun man in zijn zwakke financiele periode steunen en hem moed inspreken of hem wat zelfvertrouwen geven halen ze hem neer op social media of vlak voor zijn vrienden en soms vlak voor zijn ouders. Ik zie dit maar al te vaak gebeuren. Surinaamse vrouwen..waardeer je man want naast elke sterke man hoort er een sterke vrouw te staan die de co-captain van zijn leven is. feel

Al is het je ex-man of je Baby -daddy wijs geef zo een man respect want dat is de eerste stap van een sterke volwassen vrouw. Als iets niet goed ga bespreek het en als het niet goed gaat en er een scheiding komt doe het met wederzijds respect. Mocht je toch in de problemen zitten (vreemdgaan en zo) ga dan samen naar de voorganger van je kerk, mandir of moskee met je man en bid om samen de innerlijke kracht, vertrouwen en liefde voor elkaar te vinden en samen sterk door te gaan.

[quads id=1]

Ga een man niet vlak voor zijn kinderen neerhalen en beledigen. Surinaamse mannen hebben het zwaar omdat ze vaak niet alleen voor hun vrouw en kinderen moeten zorgen maar soms ook hun ouders een beetje helpen. Je breekt die man niet als je als een viswijf loopt te schelden maar je breekt jouw eigen karakter als vrouw.

[quads id=1]

Gedraag je met elegantie en klasse zodat jouw man zich als een echte King trots kan voelen dat hij jou als een Queen heeft….. !!!

Bron: THE INNER MIND OF SANNE J’ADORE

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.