Video: Kent u Gladys Albitrouw van DENK?

Begin dit jaar heeft de politieke partij DENK haar kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 gepresenteerd. Een lijst met mensen met wortels uit alle windstreken van de wereld. Door de wol geverfd politiek vernuft en een vernieuwende kijk op de wereld. Op deze lijst is de vierde plaats voor de Surinaams-Nederlandse Gladys Albitrouw.

De 34-jarige Albitrouw heeft als ambtelijk secretaris van DENK in de Tweede Kamer de organisatie van DENK op poten gezet en wil, zoals zij dat ook binnen de organisatie heeft gedaan, de leefwerelden in Nederland dichter bij elkaar brengen.

Onlangs was Gladys Albitrouw te gast bij Radio Stanvaste ter introductie en voor verduidelijking van een aantal van de standpunten van DENK. Luister hierboven naar een deel van de uitzending.
Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.