Video: Moeder en dochter overleden na ongeval


Een moeder en haar dochter zijn vanmiddag overleden bij een zware aanrijding op de hoek van de Pt. Paltan Tewarieweg en Tjon A Kietweg te Livorno.
De vrouw en haar dochter zaten in de auto (Toyota Noah) die bestuurd werd door de man van het gezin. Ze reden over de Pt. Paltan Tewarieweg richting De Nieuwe Grondweg. Op de hoek met de Tjon A Kietweg kwam een voertuig (Toyota Vitz) uit deze weg, die richting Indira Gandhiweg zou gaan, die geen voorrang verleende aan het verkeer op de Paltan Tewarieweg.
Het gevolg was een zware botsing. Beide voertuigen kwam in de trens terecht. Alle drie inzittenden van de Noah vlogen uit de wagen. Het kind overleed ter plekke, de moeder gaf iets later de geest. De vader werd per ambulance afgevoerd.

De bestuurder van de Vitz, de veroorzaker van de aanrijding, raakte bekneld in de auto. De brandweer moest haar bevrijden. Ook zij werd vervoerd per ambulance. De identiteit van de slachtoffers zijn niet bekend. De verkeersbarometer voor dit jaar staat op 3. Alle drie vrouwen.

Bron: dbs
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.