Redactie: 4-jarige Jaanvi samen met mama Sakita Firtoe- Ramkhelawansing overleden

De politie van het ressort Livorno kreeg op zaterdag 7 januari melding van een aanrijding tussen twee auto’s. Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren twee voertuigen in de trens aan.
Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan de 25-jarige bestuurder Anjinie S. reed over de Tjong A Kietweg komende vanuit de Taut Luit Fautweg gaande richting de Pandit Paltan Tewarieweg.

De bestuurder van het andere voertuig, Rabinderkoemar F, reed over de Pandit Paltan Tewarieweg. Hij kwam vanuit de Martin Luther Kingweg en ging richting de Sitalweg. In zijn voertuig zaten ook zijn vrouw en 4-jarige kind.

(Foto Facebook)

Gekomen op de kruising gevormd door de P.Paltan Tewarieweg en de Tjong A Kietweg verleende Anjinie geen voorrang aan Rabinderkoemar die over de voorrangsweg reed, met als gevolg de aanrijding. Beide voertuigen zijn door de botsing in de trens beland.

Het vermoeden bestaat dat het kind door de klap uit het voertuig is geslingerd en onder één van de banden van de auto terecht is gekomen. Omstanders hebben met hun hand de klei onder de band weggegraven om zo het kind uit de benarde situatie te bevrijden. Echter bleek het dat de 4-jarige Jaanvi Firtoe het leven heeft gelaten. Ook de 36-jarige Sakita Firtoe- Ramkhelawansing liet ter plaatse het leven.

Per ontboden ambulance zijn beide bestuurders afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het rijbewijs van Anjinie S. is ingevorderd.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van Sakita en Jaanvi in beslag genomen voor obductie.

Met het overlijden van deze verkeersslachtoffers staat de verkeersbarometer landelijk nu op 3.
Bron: KPS

Eerdere berichten:

Video: Moeder en dochter overleden na ongeval


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]ienieuws.com en wij publiceren het gratis.