Redactie: 33-jarige steekt ex-vriendin neer

De 33-jarige Donavon A. is op dinsdag 3 januari aangehouden door de politie van Latour voor mishandeling.
De verdachte heeft in de maand december zijn vriendin verwondingen toegebracht ter hoogte van haar bil. Nadat de dame de relatie heeft beëindigd, toog Donovan naar de woning om zijn kleren op te halen en alles dat hij haar ooit eens zou hebben gegeven.

Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee. Donovan pakte een scherpvoorwerp en bracht zijn ex-vriendin een steekwond toe.
Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp voor medische behandeling. Donovan die vernam dat de politie naar hem op zoek was, meldde zich uit eigen beweging aan op het politiebureau.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

BronKPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.