Redactie: Is het nog wel veilig om op straat te trimmen?

A.D. werd woensdagmorgen rond 08.00 uur overvallen in één van de zijpaden van de Cultuurtuinlaan. Volgens A.D. was zij zoals gewoonlijk samen met haar partner aan het trimmen. Tijdens het trimmen maakten twee heren op een fiets opmerkingen in haar richting. De verdachten zijn toen doorgefietst. “Toen ik naar links bij de bocht kwam, hoorde ik de fiets en stopte gelijk.
Ik schrok enorm en probeerde de plaats de verlaten. Op dat moment gilde ik naar mijn man toe die bijkans 100 meters verwijderd van mij aan het trimmen was. Eén van de verdachten hield een schaar bij mijn hals en rukte mijn halsketting weg. Verder heeft hij mijn broekzakken doorzocht en daaruit SRD 400 meegenomen. Mijn man en ik zouden na het trimmen boodschappen halen.

Vanwege paniek is het mij ontgaan de politie te vertellen dat zij ook mijn geld hebben meegenomen. Terwijl mijn man naar mij toe rende, kozen de daders het hazenpad. Mijn echtgenoot is toen via het paadje in de Mangolaan beland en heeft daar iemand benaderd om hem naar het eind van de Mangolaan te vervoeren, want wij vermoedden dat de daders daar naar toe waren gefietst, echter zonder gewenst resultaat.” De politie van Geyersvlijt heeft de aangifte opgenomen. Volgens het slachtoffer A.D. zal hij de straatrovers bij weerzien positief herkennen. Aan de opsporing wordt gewerkt.
Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.