Redactie: Nieuwe TUIfly route AMS-PMB al online te reserveren vanaf 499

Reserveer je vliegtickets naar Suriname bij TUIfly en maak kennis met een vleugje Nederland onder de tropenzon! Per 1 juli 2017 vliegen we ook nog eens elke maandag met de Dreamliner naar Paramaribo waar je vakantie in Suriname kan beginnen. Dit land in Zuid-Amerika is misschien klein in omvang, maar groots in beleving. Afsluiten met een strandvakantie in Curaçao? Ook dat is mogelijk met een vlucht naar Suriname van TUIfly.Dit staat geschreven op de website van TUIfly waar uw uw vliegtickets online kunt beginnen te reserveren. Zoals eerder aangegeven starten de prijzen inderdaad bij 499 euro. Veel mensen zijn heel blij met deze verlaagde prijs. Anderen claimen dat we goed de kleine lettertjes moeten lezen want de prijzen kunnen oplopen.

Lees hieronder wat voor en nadelen van reacties die wij gevonden hebben op het net.

 


TUIfly kondigde onlangs de start van een wekelijkse lijnvlucht naar Suriname aan, en nu zijn ook de vluchttijden bekend, zo meldt Routesonline.

Door de nieuwe lijnvluchten van TUI komt er een einde aan het duopolie van KLM en Surinam Airways op de route Amsterdam – Paramaribo. Reizigers klaagden jarenlang over hoge prijzen. Wij zijn heel erg benoeuwd!

Zijn jullie van plan om deze route in 2017 te gebruiken? Wilt ook de prijzen bekijken? Klik dan hier: Prijzen

Eerdere berichten:

Redactie: Straks vanaf 499euro vliegen naar Suriname

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.