Redactie: 26-jarige Natasha Soechiet overleden na verkeersongeval

De identiteit van de eerste verkeersdode voor het jaar 2014 is de 26-jarige Natasha Soechiet.
Zij heeft in de vroege ochtend van dinsdag 3 januari het leven gelaten bij een verkeersongeval op de Afobakaweg. Haar ontzielde lichaam werd in een trens aangetroffen. Een Toyota Vitz was over de kop gegaan.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder Perkash onder invloed van alcohol heeft gereden. Bij zijn ondervraging door de wetsdienaren sprak Perkash alleen wartaal. Hij had het over een 3e persoon die ook in het voertuig zou hebben gezeten.
Volgens de Verkeersunit Regio Midden Suriname was er geen derde persoon bij. Perkash en het slachtoffer Soechit waren alleen in de wagen. Perkash werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is momenteel opgenomen omdat hij een rugfractuur heeft opgelopen. Ook is gebleken dat deze bestuurder niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Met het heengaan van dit slachtoffer staat de verkeersbarometer op 1.
Bron: DBS Foto: Actionnieuws

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.