Redactie: 29-jarige buurman verdacht van omgang met buurmeisje

De politie van Calcutta heeft maandag 2 januari 2017 de 29-jarige verdachte J.A. in verzekering gesteld, omdat hij gemeenschap heeft gehad met een minderjarig meisje. Naar aanleiding van het gedrag van haar dochter stelde de moeder een onderzoek in en kwam tot de ontdekking dat haar dochter seksueel actief is.
Na de ontdekking deed zij op die bewuste morgen aangifte bij de politie. Het meisje heeft bij navraag aan haar moeder verteld dat zij seks heeft gehad met een buurman, die twee maal ouder dan haar is. De politie heeft na de aangifte een doktersverklaring op naam van het slachtoffer uitgeschreven en haar verwezen naar een specialist.

Uit het geneeskundig rapport blijkt dat het slachtoffer in kwestie inderdaad seksueel misbruikt is. In het belang van het verdere onderzoek en op grond van de verklaring van het minderjarig meisje is de 29-jarige verdachte in verzekering gesteld.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.