Video: Eerste verkeersdode van 2017 genoteerd


Een verkeersongeval aan de Afobakaweg heeft dinsdagochtend tot een fatale afloop geleid. Een vrouw, wiens identiteit tot op heden nog onbekend is, is daarbij om het leven gekomen. Het mannelijke slachtoffer is naar het ziekenhuis afgevoerd.
Gezien de aangetroffen sporen is het voertuig dat via de Afobakaweg richting Paramaribo reed vlakbij de bocht, ter hoogte van het Suralco-complex, door tot nog toe onbekende reden van de weg geraakt. Vervolgens kwam de auto tegen een vangrail en een stroompaal aan en is daarna over de kop geslagen.

Twee inzittenden werden uit het voertuig geslingerd. Vermoedelijk zat er nog een derde passagier, echter is die nog niet terecht. De brandweer is ook ingeschakeld.

Het ontzielde lichaam van de vrouw is in belang van het onderzoek in beslag genomen. De politie van Paranam is belast met onderzoek.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.