Opsporing: Shaquil Hiwat en Juanito Burleson ontsnapt uit de gevangenis

De ontvluchte arrestanten uit het cellenhuis te politiepost Houttuin, worden opgespoord. De verdachten Marcel Juanito Burleson (42), alias ‘Burl’ en zijn celgenoot Shaquil Urvin Chevello Hiwat (19) zijn omstreeks 21.12 uur vanuit het cellenhuis ontvlucht. Zij hebben de spijlen van hun cel doorgezaagd zonder dat dit werd opgemerkt.
Burleson wordt ervan verdacht op 30 september 2016 een slachtoffer zwaar mishandeld te hebben. Hij werd in verzekering gesteld voor poging tot doodslag en zware mishandeling. Hij werd op 10 oktober vorig jaar aangehouden door het Regio Bijstandstandsteam Paramaribo en overgedragen aan Ressort Regio Midden.

Hiwat werd aangehouden op 8 juli 2016 door de afdeling Jeugdzaken en ondergebracht in het cellenhuis van Houttuin. Hiwat wordt verdacht van ontucht met jeugdigen. Hij zou ook een minderjarige onttrokken hebben van het ouderlijke gezag.
Inlichtingen kunnen worden verstrekt op de telefoonnummers 404644/404679, de Centrale Meldkamer 115 of elke willekeurige politiepost.
Bron: Starnieuws

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.