Anoniem: Misschien ben ik niet de vader

Ik ben Jason, ik ben nu ongeveer 4 jaar met Gigi. Iedereen was tegen mijn relatie met Gigi, ze zou mij gebruiken om mijn geld of wat dan ook. Veel geld heb ik niet hoor. Maar Gigi en ik verschillen wel van achtergrond. Maar je weet toch. Ik was altijd een player maar door Gigi ben ik rustig geworden.
Ik woonde altijd alleen maar na een paar maanden woonde ze al bij mij. Velen mensen zijn jaloers op ons, maar ondanks alle tegenslagen zijn we echt gelukkig samen. Waren we gelukkig.
Ik was altijd trots om mensen te laten zien dat het goed gaat met ons. Ik wil met Gigi trouwen dus met kerst heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Ze zei meteen ja. Ik ben iedereen gaan bellen en heb gezegd dat 2017 ons beste jaar gaat worden. De dag na kerst kwam Gigi s ochtends bij me met een lekker ontbijtje en een positieve zwangerschaps test.
Ik was de gelukkigste man op aarde. Ik wist dat ik oud zou worden met haar. Gigi huilde, ik dacht van blijdschap. Maar ze huilde uit verdriet. Gigi zei me dat ze al 3 maanden zwanger was en ook dat ze in de periode dat ze zwanger was een vluchtige relatie heeft gehad met haar collega.

Ik heb haar met dat eten van het bed gesmeten. Ik heb haar niet echt geslagen, want dat was het eerste dat in mij opkwam. Ik ben naar beneden gegaan, ik heb al haar spullen beneden op straat gezet. Buren waren erbij, zelfs de politie. Misschien is er al een filmpje op Facebook. Het maakt mij niet uit. Maar ze moest uit mijn huis. Ik ben vreselijk boos.
Mijn probleem is nu dat diezelfde mensen die altijd tegen onze relatie waren mij nu zeggen dat ik haar moet vergeven. Ze vinden dat iedereen fouten maakt en dat we als mensen elkaar moeten vergeven. Hierdoor ben ik gaan twijfelen. Luister. ik ben een man met trots. Ik heb vele vrouwen geweigerd omdat mijn hart van Gigi was. Nu is ze met een collega gaan slapen. Iemand van haar werk. Ik kan haar gewoon niet vergeven. Mijn hart is dood. Ik kan wel huilen dat ik straks misschien een kind heb die op moet groeien zonder mij. Maar ik denk niet dat ik nog met haar ga kunnen leven. Ik weet niet wat ze allemaal heeft gedaan met die collega. Nog erbij is ze bloot met hem gegaan, ik heb het niet gevraagd. Maar als je zwanger kan zijn van hem dan heb je niets gebruikt. Echt boi die gedachte maakt me law.

Ze heeft het 3 maanden voor mij kunnen verzwijgen. Mijn zuster is de enige die achter mij staat. Ze zegt dat Gigi altijd al een slet was. Ik begin dat ook te geloven. En toch hoop ik dat het niet zo is. Gigi is sinds die dag elke dag en nacht bij mij op de stoep. Ik heb 2 keer de politie gebeld. Maar ik heb nu medelijden mat haar. Wat moet ik doen. Als ik weer een relatie met haar begin dan gaat het geen goede relatie zijn, want. Ja, ze mag het weten. Ik heb me de afgelopen dagen als een echte vrijgezel gedragen. Jullie snappen wel wat ik bedoel. Maar toch voelt het niet goed aan. Ik mis die echte lobi. Die lobi dat ik met Gigi had.
Waarom zijn vrouwen toch zo?

Boi, wat moet ik doen?

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.