Redactie: Toekinem Saridin vermoedelijk door roofmoord overleden

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

De politie van De Nieuwe Grond moest zaterdagavond uitrukken voor een geval aan de Anakokoweg, een zijstraat van de Welgedacht A weg. Ter plaatse trof de sterke arm het levenloze lichaam van de 76-jarige Toekinem Saridin in haar slaapkamer aan.
Het slachtoffer woonde alleen op het adres. Volgens Steven, zoon van het slachtoffer, probeerde hij al twee dagen zijn moeder telefonisch te contacten. Toen hij merkte dat zij haar niet te pakken kreeg besloot hij op oudjaarsavond zijn moeder op te zoeken. Tot zijn schrik trof hij zijn moeder in de slaapkamer bebloed aan. De politie heeft een onderzoek ingesteld en het blijkt dat de achterdeur van de woning is geforceerd. Er zijn goederen waaronder drie televisie, mobiele telefoon, geld en sieraden.

Het vermoeden bestaat dat deze hoogbejaarde vrouw slachtoffer is geworden van een roofmoord. Het lijkt verkeert in verre staat van ontbinding.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.