Redactie: 19-jarige Reshma Patjai overleden

De 19-jarige Reshmakoemarie Patjai heeft zich zaterdagavond van het leven beroofd met het dienstwapen van haar vriend. Ze schoot zichzelf door het hoofd.
De vriend, die een aspirant agent van politie is, had het wapen in zijn voertuig bewaard. Op die bewuste avond is dit koppel uit geweest. Rond 22.00 uur heeft de politieman zijn vriendin thuis afgezet.

Hij reed toen naar zijn woning en kwam onderweg tot ontdekking dat zijn dienstwapen welke hij in de wagen had verstopt nergens te vinden was. Hij kreeg sterk het vermoeden dat zijn vriendin het wapen op een onbewaakt moment uit zijn auto heeft meegenomen.
De politieman reed terstond naar de woning van zijn vriendin. Toen hij op het adres arriveerde bleek dat het slachtoffer zich reeds door het hoofd met het dienstwapen had geschoten. Het motief van dit drama is vooralsnog onbekend.
Bron: DBS
Foto: Facebook

Eerdere berichten:

Redactie: Vrouw pleegt zelfmoord met wapen van agent

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.