Redactie: Dame steekt andere dame neer in bekende bar

vriendin Paramaribo

Johanna A. (24) en de 27-jarige Nathalie M. zijn op maandag 26 december door de politie van Latour aangehouden voor mishandeling. De dames bevonden zich in een bekende bar in het ressort. De politie kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een steekpartij in de bar.
Onderzoek wees uit dat de vrouwen zich in de bar bevonden samen met een rivaal. Op een gegeven moment moet de andere dame de toiletruimte hebben opgezocht. De vechtersbazen gingen haar achterna. Eén van de dames bracht hun rivaal een steekverwonding toe in haar zitvlak met een scherpvoorwerp.


(Voorbeeldfoto Google)

Voor aankomst van de politie ging het slachtoffer per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp. Na medisch behandeld te zijn, deed zij het politiebureau aan voor het doen van aangifte.
De vrouwelijke verdachten die behoorlijk onder invloed van alcohol bleken te verkeren zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.