Redactie: CBB kantoor gesloten wegen huurachterstand?

Personen die bij het Bureau voor Burgerzaken Paramaribo (CBB) Centrum aan de Dr. Sophie Redmondstraat moeten zijn, komen letterlijk voor een gesloten deur te staan. De overheid heeft volgens een bron veertien maanden geen huur betaald. In dat kantoor is er ook een afdeling van burgerzaken voor bewoners van Sipaliwini.
Mensen die een paspoort wilden verlengen of een paspoort hadden aangevraagd bij dit kantoor hebben zich geërgerd aan de sluiting. “Voor een uitreksel en nationaliteitsverklaring kan het publiek zich wenden tot de bureaus te Flora en Kwatta. Voor andere zaken tot nader orde”, staat op een mededeling aan de voorgevel van het bureau.

Het CBB is belast met de zorg voor de bevolkingsboekhouding en burgeradministratie in heel Suriname met 44 kantoren en bijna vijfhonderd ambtenaren.Men kan er terecht voor documenten zoals geboorte- en overlijdensakte, huwelijk, erkenning, paspoort, identiteitskaart en uittreksels.
Bron: DWT

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.