Redactie: 6 verdachte pedofielen volgende maand voor de rechter

jongens Paramaribo

De 24-jarige Sharlton, Z., Fedor, B. (58), Milroy W. alias Max (26), Roy, C (44), 35-jarige Durgapersad R. en de De 27-jarige verdachte G.R waren een paar weken opgepakt omdat ze verdacht worden van pedofilie

Deze zes mannen zullen volgende maand voor de rechter verschijnen. Naar schatting van procureur- generaal (pg) Roy Baidjnath Panday zal dat waarschijnlijk al binnen de eerste twee weken van het nieuw jaar zijn. “Maar in ieder geval in de maand januari”, verzekert de pg. Momenteel is het onderzoek in de fase van ‘het verder versterken van het bewijs’ tegen de verdachten.
Baidjnath Panday onderstreept dat de vrijheidsbeneming van alle zes verdachten is verlengd. Het besluit om over te gaan tot in verzekeringstelling is overigens niet alleen door het Openbaar Ministerie, maar ook door de rechter-commissaris (rc) goed beoordeeld. “Dat betekent dat ook de rc vindt dat er voldoende bewijs is voor het verlengen van de vrijheidsbeneming”, zegt de pg. De maximale celstraf die elk der verdachten opgelegd kan worden is vijftien jaar.

Baidjnath Panday heeft het gevoel dat er veel meer kleeft aan deze zaak dan tot nu toe bekend geworden is. Hij zegt dat in veel van dergelijke zaken slechts ‘een tipje van de sluier’ uit het onderzoek naar boven komt. Dit kan volgens hem doorbroken worden als slachtoffers en personen in hun omgeving meer bereidheid tonen om aangifte te doen van misstanden en vreemde zaken.
Bron: DWT
Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2016/12/06/video-ministers-pedofielen-ik-wil-ze-castreren/

https://www.familienieuws.com/2016/12/02/redactie-pedofiele-bende-verdacht-opzettelijke-hiv-verspreiding/

 

**

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.