Redactie: Ik wil hem niet meer..denk ik??

Ik ben Ashanti. Ik ben 3 jaren met Turell. Ik ben 24 jaar en hij is 25 jaar. Ik dacht echt dat we zouden trouwen enz. Ik studeer en hij werkt. Hij werkt in de avond uren. Hij werkt bij een call-centre. We wonen allebei nog bij onze ouders dus ik ben niet elke avond met hem. Hij werkt op verschillende dagen. Maar ik heb nooit reden gehad om hem niet te vertrouwen. Tot nu toe.
Vorige week was ik dus gaan stappen met een vriendin, gewoon avonduren in de stad. We besloten wat te gaan eten bij Blauwgrond. Turell zei me nog dat hij die avond moest werken, want soms ontmoet ik hem nog onderweg naar huis, dus dat kon dit keer niet. Maar dan zie ik hem daar met een chick. Natuurlijk ben ik ernaartoe gelopen en zette een grote mond op en vroeg hem who th … die meid is. En ik begon te schelden.

Turell heeft me toen geklapt. Zelfs die meid heeft me aan mijn haar getrokken. En dat ik niet moest denken dat ik zijn enige ben. Het was duidelijk een Holland meid. Ik heb toen zijn ring naar hem gesmeten en de auto sleutels. Ik had die auto van hem gehad. Zo dom toch?

We hebben een taxi naar huis gebeld. Daar aangekomen was hij al daar om zijn excuses te maken. Ik heb hem binnengelaten. Maar dat ding zat me echt dwars. Ten eerste, hoe kan hij me zo klappen waar iedereen bij is en waarom moet die chick me zeggen dat ik niet moet denken dat ik de enige ben. Hij zegt me dat het zijn nicht is. Ik geloof er geen bal van. Maar, moet ik een relatie van 3 jaar opgeven? We hebben nooit echt problemen gehad.
Nu wil ik mijn auto terug, zegt Turrel me dat die nicht van hem die auto gebruikt totdat ze weer naar huis gaat. Ik ben helemaal geflipt. En we hebben weer voor de 2de keer gevochten. Ik wil die meid ontmoeten en haar vragen wat ze heeft met mijn man? Mijn moeder zegt me dat ik hem moet laten want hij deugt niet. Ik denk dat het door die meid komt. Ze doet iets met hem. Ik wil hem laten maar dan denk ik weer dat het misschien wel goed komt. Ik ben een mooie meid van 24 jaar. Bijna afgestudeerd, ik weet dat ik beter dan hem kan krijgen, maar ik hou echt van hem. Deze feestdagen zijn echt niet leuk. Ik heb hem gezegd dat hij niet meer bij me moet komen maar ik mis hem. Wat moet ik doen?

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.