Redactie: 28-jarige Delfinus Tooy overleden

De identitteit van de crimineel die dodelijk is geraakt bij de beroving aan de Condorstraat is bekend. Het gaat om de 28-jarige DelfinusTooy alias “DelpaPie”.
Delfinus was een bekende van de politie die eerder voor berovingen in verzekering is gesteld. Bij één van de eerdere berovingen liet één van zijn kompanen het leven.


(We hebben de foto die te zien is op Facebook gecensureerd  ivm het politieonderzoek dat nog gaande is)

Delfinus is in vroege ochtend van 25 december met nog een andere crimineel de woning van John Noordwijk en zijn gezin binnengedrongen. Het latere slachtoffer moet het gestommel hebben gehoord en ging erop af. Hij werd samen met zijn gezin door de criminelen onder schot gehouden.

Op een bepaald moment raakte hij in een worsteling met één van de rovers. Er zijn daarbij schoten gelost. De crimineel die geraakt is, vluchtte het huis uit en zeeg neer. De 46-jarige John Noordwijk die ook geraakt is werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij het leven liet.
Aan de hand van de aangetroffen sporen, bestaat het vermoeden dat de tweede verdachte een verwonding moet hebben opgelopen.
De politie onderzoekt de zaak verder.
(De 46-jarige John Noordwijk)
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.