Redactie: Welkom baby Kylie Chloe Kasnipan

Er zijn op Kerstdag vier baby’s in ’t Lands ziekenhuis geboren. Het gaat om drie meisjes en een jongen. Baby Kylie Chloe Kasnipan is het eerste kerstkindje.
Ze werd om 01.47 uur zondagochtend geboren. Volgens de hoofdzuster van de verloskundige afdeling van de ‘s Lands Hospitaal maken zowel de moeder als het kindje het heel goed. Het meisje weegt 33.40 gram.

Alle ziekenhuizen hebben aangegeven dat er op de eerste kerstdag bij hun meisjes geboren zijn. Op de eerste plaats komt het ‘s Lands Hospitaal, alwaar de eerste kerstbaby geboren is op een tijdstip van 1.47 uur in de ochtend. Het ‘s Lands Hospitaal wordt op de voet gevolgd door het Diakonessenhuis met een tijd van 2.09 uur.

(baby Kasnipan rechts)

In het Academische Ziekenhuis Paramaribo (AZP) werd de eerste kerstbaby geboren op een tijdstip van 3.20 uur in de ochtend. Het St. Vincentius Ziekenhuis en het L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie (SZN) noteren de geboorte van de meisjes om 8.42 uur en 9.12 uur.

Bron: DBS
Foto: s’Lands
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.