Video: Zanger George Michael overleden


Voormalig Wham!-zanger George Michael is zondag op 53-jarige leeftijd overleden.
“Het is met groot verdriet dat ik moet mededelen dat onze geliefde zoon, broer en vriend George thuis is overleden tijdens de Kerst”, meldt zijn publicist Cindi Berger.
Michael is thuis overleden in de wijk South Kensington in Londen. Zijn manager Michael Lippman meldt aan The Hollywood Reporter dat de zanger is overleden aan de gevolgen van hartfalen.

De zanger was bekend van nummer met de band Wham!, zoals Last Christmas en Wake Me Up Before You Go-Go. Al op zijn achttiende richtte hij de band op samen met Andrew Ridgeley. Het album Fantastic De band bleef voor vijf jaar bestaan, daarna richtte Michael zich op zijn solo-carrière.

.

Zanger groeide van Wham!-tieneridool naar popicoon als solo-artiest? George Michael was een succesvolle popartiest met een bewogen privéleven

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.