Redactie: Vermiste Roepeshkoemar Chatta overleden

Roepeshkoemar Chatta, meer bekend als Boyke, die vermist was, is dood aangetroffen. Het ontzielde lichaam is in een irrigatiekanaal aangetroffen. Het lijk is al in verre staat van ontbinding. Dit zegt Regiocommandant West, Wiedjaikoemar Oedit, aan Starnieuws.
De man is in een korte broek en een t-shirt aangetroffen. Oedit zegt dat het lijk in beslag is genomen voor obductie. De politietopper kan niet aangeven of er sprake is van misdrijf. Hij wil het obductie rapport afwachten .

Chatta werd sedert vrijdagavond vermist in het district Nickerie. Hij vertrok rond half acht in de vooravond van huis om naar een feest te gaan. Daarna is hij niet meer thuis gekomen. De familie heeft zaterdag aangifte van vermissing gedaan bij de politie. Zondagmiddag zijn schoeisel en kleding die hij die avond aanhad, gevonden aan de Arnold Julenweg. Deze lagen op straat verspreid.
Chatta laat een vrouw en twee kinderen achter.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.