Redactie: 16-jarige Shaqille Boi overleden na ongeval

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

De politie van Albina kreeg op zondag 25 december melding van een verkeersongeval aan de Luitenant Weyneweg ter hoogte van de rotonde.
Ter plaatse aangekomen trof de politie een voertuig in de trens aan. Op de berm lag een manspersoon bewusteloos. In het voertuig bevonden zich nog drie andere personen. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder reed over de Luitenant Weyneweg, komende vanuit Granpasie en gaande naar de Oost-Westverbinding richting Paramaribo.

Vermoedelijk heeft de bestuurder de controle over de besturing van het voertuig verloren, waardoor het voertuig op tot nog onbekende reden over de kop is geslagen. De aangetroffen sporen doen het vermoeden rijzen dat de bestuurder met een hoge snelheid moet hebben gereden.

De manspersoon die op de berm lag vertoonde geen tekenen van leven. Het gaat om de 16-jarige Shaqille Boi. Hij was vermoedelijk de bestuurder van het voertuig geweest. De arts die ter plekke ging, stelde de dood vast.

Per eigen gelegenheid zijn de drie overige slachtoofeers afgevoerd naar Frans-Guyana voor medische behandeling.
Met het heengaan van Shaqille is de verkeersbarometer gestegen naar 71.
Bron: KPS

Eerdere berichten:
Redactie: Een verkeersdode en twee zwaar gewonden

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.