Redactie: 46-jarige John Noordwijk overleden na brute overval

De 46-jarige John Noordwijk en een rover zijn zondagmorgen bij een gewapende roofoverval aan de Condorstraat komen te overlijden.
Noordwijk, militaire politie van beroep, is dodelijk geraakt door een kogel. Noordwijk zat vanochtend rond 04.30 uur op het balkon van zijn woning.


(Foto: Facebook)

Op dat moment werd hij verrast door twee gewapende overvallers. Een van deze daders was gewapend met een vuistvuurwapen. Noordwijk werd daarbij onder schot gehouden. Hij heeft op zijn beurt teruggevochten met de gewapende rover. Tijdens de schermutseling is het wapen van de rover vermoedelijk afgegaan, waardoor het slachtoffer aan zijn zitvlak is geraakt.
Nadat Noordwijk was geraakt, probeerden de overvallers zich uit de voeten te maken. Het gelukte hem echter toch op de rovers te schieten. Hierdoor is ook een van de overvallers dodelijk geraakt. De tweede rover is voortvluchtig. De bewoner van de woning was gewond afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij kort na aankomst is overleden.
Bron: DBS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.