Redactie: Kenneth Meerzorg overleden vandaag

De 53-jarige bromfietser Kenneth Meerzorg is op vrijdag 23 december bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg overleden. De bromfietser werd ter hoogte van de Broedershoopweg aangereden door een auto.
De Verkeersunit van regio Midden kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van de aanrijding met persoonlijke ongelukken. De wetsdienaren troffen bij aankomst op de plek het levenloze lichaam van de bromfietser aan. Een arts stelde de dood vast.

Onderzoek wees uit dat beide bestuurders in dezelfde richting reden over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit Latour en reden naar de richting van Lelydorp. De autobestuurder reed bij het beschrijven van een rechtse bocht de bromfietser aan.

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd.
Het ontzielde lichaam van Kenneth is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer op 69.
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.