Redactie: Ziekenhuismedewerker wil huis directeur opblazen

 

De politie in Nickerie heeft dinsdag de werknemer A.D. van de afdeling bewaking van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie in verzekering gesteld, na twee aangiftes van de directie van de inrichting.
Nadat de man op 18 december was medegedeeld dat hij overgeplaatst zou worden, sloegen bij hem de stoppen door. Hij is sindsdien tekeer gegaan tegen werknemers in de ziekeninrichting en bedreigde hen met wapens en voorwerpen. Directeur Antoine Elias werd bedreigd dat zijn woning opgeblazen zou worden.

Politie-inspecteur Theodorus Plet, zegt dat volgens de directie de werknemer meerdere keren het ziekenhuis is binnengedrongen met twee vuistvuurwapens, een handbijl en een apparaat waarmee elektrische schokken kunnen worden veroorzaakt. Maandagochtend omstreeks 4.00 uur liep de werknemer de Spoedeisende Hulp binnen en heeft het personeel bedreigd.

De politie vond bij onderzoek in de auto van de verdachte inderdaad twee vuurwapens, het schok-opwekkend apparaat en de handbijl. Ook werden honderd XCT tabletten en een hoeveelheid hasj aangetroffen in het voertuig van de verdachte.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.