Redactie: Ruzie in Torarica?

In de lobby van Hotel Torarica zou zich woensdag een handgemeen hebben voorgedaan waarbij filmmaker Ruben Welles journalist Steven Seedo zo hard heeft geduwd dat hij is gevallen.
“Ik was in Torarica voor mijn werk en ik kwam Welles tegen in de lobby. Hij was er met enkele vrienden. Hij kwam direct op me af en duwde me direct en schreeuwde: ‘Seedo ye f***k me up’. Mijn bril vloog eraf en ik viel. De security guard van het hotel kwam direct erbij”, vertelt de nog aangeslagen Seedo over de aanval op hem.

Aanleiding hiervan zou het op 5 december van zijn hand verschenen artikel op Water-kant.net zijn dat een onderneemster van het bedrijf Caribbean Pearls aan de filmmaker Ruben Welles 10.000 US dollar had gegeven voor het maken van een film. Volgens de onderneemster was er niets van de film terechtgekomen.

“Toen al heeft Welles me gebeld en enkele bedreigende uitlatingen gedaan. Ik zei hem dat ik naar de politie zou gaan, maar ik dacht toen niet dat hij serieus een bedreiging vormde”, zegt Seedo ontsteld. “Het was echt onverwachts. Dat heeft me getroffen. Welles was daar met vier vrienden die me omringden, het was een intimiderende situatie.” Seedo geeft aan echt geschrokken te zijn en heeft daarna aangifte gedaan bij bureau Keizerstraat.

Ruben Welles ontkent het incident niet maar stelt dat Seedo niet is gevallen. “Er zijn beelden. Ik heb hem gestoten en gevraagd: waarom zet je gekke dingen van mij in de krant? Hij wilde weglopen en toen heb ik hem tegengehouden. Ik zei tegen hem: “Trek het recht, trek het recht”, maar hij zei niets, toen heb ik hem inderdaad geduwd en gezegd “ga van me weg jongen”.
Bron: DWT
Eerdere berichten:
Redactie: première film Welles gaat woensdag niet door
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.