Anthony Linger opgespoord en aangehouden

Enige tijd geleden publiceerden wij onderstaand opsporingsbericht. Inmiddels hebben medewerkers van de afdeling Narcoticabrigade op zaterdag 29 april Anthony Linger (29) aangehouden.

Anthony van wie opsporing, aanhouding ter voorgeleiding was gelast door de Procureur Generaal van Suriname, wordt ervan verdacht zich het afgelopen jaar schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet op verdovende middelen.
Hij wist zich geruime tijd uit handen van de politie te houden, maar is op 29 april in de kraag gevat.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de overtreder in verzekering gesteld.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.