Anoniem: Mijn vader heeft mij misbruikt

Ik ben Leslie. Dit is iets wat ik nog nooit aan iemand heb verteld en wat ik nooit iemand ga vertellen. Maar ik wil dit wel hier schrijven omdat moeders moeten weten wat vaders doen. Vaders zijn slecht. Natuurlijk niet allemaal maar wel vaders zoals de mijne.


Heel lang heb ik hier niet over na willen denken want mijn vader is vroeg overleden. Ik zeg gelukkig want ik weet niet hoe dit zou eindigen. Als klein jongetje was mijn vader mijn beste vriend. We deden alles samen. Ik ben laatste jongen van mijn moeder. Ik heb een oudere zus en een broer, ze hebben een andere vader. Maar ze waren ook jong toen mijn moeder bij mijn vader ging wonen.

Maar ik sliep altijd in bed bij mijn vader. Hij douchte mij en deed mijn kleren aan. In feite zorgde hij altijd voor mij want mijn moeder was degene die werkte. Ze werkte bij het postkantoor en was vaak ook ’s nachts aan het werk. Ik sliep altijd bij mijn vader. Hij heeft me nooit echt intiem misbruikt maar hij raakte mij altijd aan en hij liet mij hem aanraken. Als jullie snappen wat ik bedoel.

Hij overleed in een auto ongeluk toen ik 9 jaar was. Ik ben nu 21 jaar. En door de berichten in de krant zie ik dat veel mannen zich vergrijpen aan kleine jongeren. Kleine jongens. Daarom wil ik de moeders vragen om extra op hun kinderen te passen. Niet alleen op hun dochters ook op hun zonen. Ik zie vaak jongens op straat lopen alleen en denk dan aan die vieze mannen zoals mijn vader die houden van kleine jongens want ik weet dat mijn vader ook mijn broer betastte. Hij heeft me dat verteld. En ik heb ze een keertje gezien. Van mijn zus weet ik het eerlijk gezegd niet. Ze is een stuk ouder weer.

Mijn broer heeft geen contact meer met ons. Om mijn moeder. Ik denk dat hij haar de schuld geeft voor wat er met hem is gebeurd. Ik niet. Ze kan het niet helpen, ze wist het niet. Misschien omdat mijn vader niet verder ging dan aanraken ben ik minder boos op haar. En bij mijn broer wel, hij heeft hem verkracht. Ik vind het heel erg. Mijn broer woont in Nederland en ik zou hem graag willen zien. Ik weet niet hoe ik dat moet aanpakken want ik wil hem ook niet in verlegenheid brengen. Ik weet dat hij een zwaar leven heeft. Ik weet zeker dat het door mijn vader komt.


Mijn vader kan ik niet meer straffen, hij heeft een heel ernstig ongeluk gehad. Ik zie dat al als zijn straf maar als ik die verhalen lees in de krant dan wil ik die mensen opzoeken en martelen, zo boos word ik dan. Het heeft mij wel veranderd dit gedoe met mijn vader. Ik wil geen kinderen. Alleen om dit ding. Ik zal mijn kind nooit wat aandoen maar ik zou bang zijn dat iemand anders ze dit aan zou doen. Dat is lastig want mijn vriendin wil heel graag een kind. Ze weet niet waarom ik dat niet wil. Ik blijf zeggen dat we nog te jong zijn.

Dus moeders. Let goed op uw kinderen. Laat een man hun toekomst niet verpesten. Dat was het.